در صنایع مواد غذایی برای عبور مواد غذایی استفاده از شیلنگ آبنمافنردار استفاده می شود و از انواع سایزهای این شیلنگ در دستگاه های متنوع مواد غذایی استفاده میگردد.در خرید شیلنگ های مورد استفاده در صنایع غذایی می بایست دقت کرد که این شیلنگ ها دارای ویژگی بدون بو،غیر سمی،مقاوم در مقابل سایش،تحمل دما و رنگی شفاف برای دیدن محتویات داخل شیلنگ باشند و نوع شیلنگ انتخابی نباید تاثیر سو بر کیفیت مواد غذایی تولید شده داشته باشد در غیر این صورت باعث کاهش راندمان تولید و از دست رفتن محصولات می گردد.